Szörnyek Világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hallottál már a város fölé fenyegetően magasodó Agyarfok-hegységrő? Hát a barátságtalan rengetegről? A régi szénbányákról, a mocsárvidékről sem? Egyet jegyezz meg: soha ne menj oda. A halál 11 klánja vert ott tanyát...

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem!

Az oldalt a rajta fellelhető helyenként erőszakos tartalom miatt csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Üzenőfal
Kattints minden nap!

Legutóbbi témák
» Walsh lakás
Micah Blaze Bailey EmptyHétf. 11 Jan. - 10:04 by Néith

» Ryuu Kurokawa folyamatban
Micah Blaze Bailey EmptyKedd 29 Dec. - 20:56 by Ryuu Kurokawa

Micah Blaze Bailey EmptyKedd 22 Dec. - 22:49 by The Beast

» Erasmo Brunelli
Micah Blaze Bailey EmptyKedd 22 Dec. - 22:17 by Erasmo Brunelli

» Skulduggery
Micah Blaze Bailey EmptyPént. 18 Dec. - 3:37 by Vendég

» Amira Mathews
Micah Blaze Bailey EmptySzer. 9 Dec. - 17:30 by Amira Mathews

» Erdő melletti út
Micah Blaze Bailey EmptyKedd 8 Dec. - 13:18 by Daimon Thorn

» Metró
Micah Blaze Bailey EmptyCsüt. 3 Dec. - 20:59 by Max Castle

» Richard Porter - loading
Micah Blaze Bailey EmptyCsüt. 3 Dec. - 16:01 by Richard Porter

Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (212 fő) Szer. 23 Okt. - 3:31-kor volt itt.

Megosztás

Micah Blaze Bailey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Micah Blaze Bailey

Micah Blaze Bailey Empty
TémanyitásTárgy: Micah Blaze Bailey   Micah Blaze Bailey EmptyVas. 4 Aug. - 22:42

Micah Blaze Bailey Tumblr_mbwmtsRMxq1qckmajo1_500

MICAH BLAZE BAILEY

" A sötétség csak ahhoz ér hozzá, aki behívja magához. "

Nem: férfi

Csoport: hibridek

Születési hely, idő: Arapaho, 1972. május 7. (41)

Kinézet: kinézetre durván 32 éves; 177 cm, 89 kg; magas, izmos, erőt sugárzó testalkat; rövid, sötétbarna haj, néhány ősz hajszállal; sötétbarna szemek; férfias, jóképű arcvonások; korai szarkalábak és ráncok; keskeny ajkak; ellenállhatatlan kisugárzás és mosoly

GÁRDISTA

Szörny-alak: a szörny alakom nem más, mint az ógörög legendákból jól ismert kiméra (Chimera). A kiméra egy több állati részből álló szörnyeteg, teste leginkább a nagymacskákéra emlékeztet. Marmagassága durván 170 cm, testének hossza (fejtől a farok kezdetéig) 230 cm, a farka pedig még ennél is hosszabb, 290 cm-es. A testtömege durván 180-190 kg, inkább könnyű, gyors, izmos és fürge, mint nehéz és lomha. Nyakából két összenőtt fej áll ki, alul egy oroszlán-, felül pedig egy kecskéhez hasonlatos, de annál szörnyszerűbb fej. Mindkét fejhez tartoznak orrnyílások, szemek és roppant erős állkapcsok éles fogakkal. Az összenőtt fejeket sűrű, halványsárga sörény keretezi. A felső kecskefej tetején egy kisebb kiálló, hátrébb pedig két további 1-1 méter hosszúságú, hátrafelé néző szarv található. Teste roppant izmos és erős, vastag aranysárga bőr fedi. Mellső lábai négy-négy erős karomban végződnek és egy sas lábaihoz hasonlatosak, míg a hátsó lábak patásak, akár a kecskéé. A hasáról indulva és a combok belső felén felfelé haladva a bőr helyét sárga pikkelyek veszik át és az egész farok, mely leginkább egy kígyóra hasonlít, pikkelyes (a hasrésznél sárga, a többi részen kékeszöld és helyenként sárga mintás, főleg a fejrésznél). Hosszú és izmos farka hatalmas kígyófejben végződik két újabb légzőnyílással, szemekkel (melyek hőlátásra képesek) és hatalmas, agyarszerű fogakkal. A kiméra mindhárom szájnyílásán át képes táplálkozni, akár egyszerre is, a nyelőcsövek a közös gyomorba vezetnek. Csak úgy ölhető meg végleg és visszavonhatatlanul, ha a szívét éri valamilyen erős roncsolódás, vagy mindhárom fejét levágják - ugyanis ha akár egy is megmarad, a másik kettőt visszanöveszti.

Micah Blaze Bailey Myphoto_www.kepfeltoltes.hu_

Szörny készségek: mivel három feje van, képes egyszerre lefelé, előre és hátra, vagy oldalra is nézni. Különösen a kígyófejben végződő farka igen mozgékony és szinte bármilyen irányba mozdítható anélkül, hogy a test elmozdulna. Mellső lábain lévő hatalmas karmaival képes a legtöbb lágy, vagy kicsit keményebb szövetet is felszakítani, hátsó lábai pedig nagyon erős és fájdalmas rúgások bevitelére teszi őt képessé. Kígyófejben lévő farkával nem csak harapni, de azt meglendítve odacsapni is erősen tud, valamint kisebb prédákra rácsavarodni és fojtani is képes. Mindhárom fejének állkapcsa roppant erős és fogai élesek, harapásra termettek. Nagyon ügyesen ugrik, mászik és hihetetlen sebességgel fut. Méretei ellenére csupa izmos és követhetetlen fürgeséggel, kecsesen mozog. Repülni nem képes és a vízben is nehezen úszik, ezért a földi rémek csoportját erősíti.

SZEMÉLYISÉG

Határozott és erős; néha kissé szarkasztikus és ironikus; másokkal szemben kemény és gyakran rideg; öntelt, büszke; harcos típus, bátor; kiáll magáért és másokért; előfordul, hogy fejjel rohan a falnak, önfejű; igyekszik megfontolt lenni, de vérmérséklete heves, ingerlékeny, hirtelen haragú; szereti a nőket, kissé túlságosan is; jellemének meghatározó része az ösztönök és a benne élő szörnyeteg; van benne egy kis eredendő sötétség, aminek sosem szabott határt igazán, épp ezért titkon bár, de élvezettel öl és kínoz; néha képtelen uralkodni magán; nem kifejezetten békés, nem ijed meg a konfliktusoktól, néha maga is szítja azokat.

+ szörny és emberi alakban egyaránt erős, ügyes és gyors, főleg ha harcról van szó
+ bátorság, nehezen lehet őt megfélemlíteni
+ kitartás, céltudatosság, határozottság
+ nőket és hölgyeket csábítani az ágyába

- forrófejűség, meggondolatlanság
- mindent azonnal akar, nem bír kivárni
- alapvetően van benne valami belső sötétség, mely inkább a rémekre jellemző, de ezt sosem akarta kiirtani magából
- a nők...

~ legyőzöttségtől, felette való diadalaratástól való félelem
~ hogy valamiért elbocsájtják katonai minősítéséből
~ hogy hosszú ideig nem változhat át
~ teherbe ejt egy nőt

TÖRTÉNET

Születésem óra Arapahóban élek, itt hozott világra hibrid anyám. Az apám is hibrid volt, de őt alig ismertem. A legtöbb emberek és hibridek közötti harcban részt vett, igazi harcos volt, bár akkoriban ez még nem volt hivatalosan is elismerve. Egy véres korban születtem és nőttem fel, egy olyan korban, ahol az emberek a legjobb megoldásnak azt tartották, ha módszeres kiirtják a fajtám. A gyerekek folyton bántottak, csúfoltak, kövekkel dobáltak. De én nem az a fajta fiú voltam, aki hagyta volna magát. Rengetegszer kerültem emiatt bajba és szomorítottam édesanyám egyébként is megkeseredett lelkét. Senkije nem volt rajtam kívül egészen addig, míg apám egy hétre haza nem látogatott és rá 9 hónapra megszületett a testvérem. Azután pedig apám újra eltűnt és anyám is csak a testvéremmel foglalkozott már, engem pedig elhanyagolt. Valószínűleg azért, mert vele ellentétben én sokkal jobban hasonlítottam az apánkra.

Sokat jártam az utcákat gyerekként és kamaszként és persze rengeteg időt töltöttem el kiméraként, átváltozva. Kísérletezgettem, gyakoroltam. Az erőim határait feszegettem, ahol csak tudtam. Öt éves koromra elértem azt a kort, hogy férfinak néztem ki és fizikailag, szellemileg is megértem rá, így magam is csatlakoztam a hibridekért folyó harcokhoz. Az életem ebből állt: harcokból és persze nőkből, mióta ugyanis megismerkedtem a gyengébbik nemmel, nem vagyok hajlandó lemondani róluk... és ők sem rólam. Izgalmakkal teli, vérben és mámorban gazdag napokat éltem, hisz sohasem tudhattam, melyik is lesz az utolsó. De mégse a minden léptem kísértő, nyakamba lihegő halál volt az, ami leginkább letört és elvette a kedvem... hanem az, ha nem harcolhattam. Az akkori társaim többen is mondták, hogy van bennem valami különös; valami vad és sötét, a rémekhez hasonló. Talán a szörny-alakom borzalmassága teszi mindezt... de én nem akartam lemondani soha a bennem élő bestiáról, ezért nem szabtam neki gátakat.

Mikor a rémek átvették a vezetést, beálltam az immár hivatalosan is a rendért felelő gárdisták közé, de az elmúlt évek során nem volt túl sok dolgom, leszámítva néhány kisebb kihágást... rettentően unalmas és egyhangú napok voltak ezek. Bár elég sokat utaztam és fejlesztettem magam, többféle harcművészeti stílust is elsajátítottam, mégis ebben az időben úgy érzetem, nem is élek igazán... de mindig készen voltam a harcra. Tudtam, sőt, vártam, hogy eljöjjön az a nap, mikor újra érdemes lesz harcolni és újra lesz valami, amiért küzdeni kell. És most végre eljött ez a pillanat...

Emberi alakban többnyire motorral közlekedem, sajátom egy fekete Kawasaki Ninja.

Micah Blaze Bailey Ninja_www.kepfeltoltes.hu_

Play by - Christian Bale
Vissza az elejére Go down
The Beast

The Beast

Micah Blaze Bailey Empty
TémanyitásTárgy: Re: Micah Blaze Bailey   Micah Blaze Bailey EmptySzomb. 10 Aug. - 21:39

Végre egy katona és ahogy látom, nem is akármilyen! :DAz előtörténet elfogadva, lakhelyed pedig ahogy kérted, a Belváros/Társasházak/A lépcsőház 9.

Jó játékot!
Vissza az elejére Go down

Micah Blaze Bailey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szörnyek Világa :: Off :: Elfogadott karakterek-