Szörnyek Világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hallottál már a város fölé fenyegetően magasodó Agyarfok-hegységrő? Hát a barátságtalan rengetegről? A régi szénbányákról, a mocsárvidékről sem? Egyet jegyezz meg: soha ne menj oda. A halál 11 klánja vert ott tanyát...

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem!

Az oldalt a rajta fellelhető helyenként erőszakos tartalom miatt csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Üzenőfal
Kattints minden nap!

Legutóbbi témák
» Walsh lakás
Loki        EmptyHétf. 11 Jan. - 10:04 by Néith

» Ryuu Kurokawa folyamatban
Loki        EmptyKedd 29 Dec. - 20:56 by Ryuu Kurokawa

Loki        EmptyKedd 22 Dec. - 22:49 by The Beast

» Erasmo Brunelli
Loki        EmptyKedd 22 Dec. - 22:17 by Erasmo Brunelli

» Skulduggery
Loki        EmptyPént. 18 Dec. - 3:37 by Vendég

» Amira Mathews
Loki        EmptySzer. 9 Dec. - 17:30 by Amira Mathews

» Erdő melletti út
Loki        EmptyKedd 8 Dec. - 13:18 by Daimon Thorn

» Metró
Loki        EmptyCsüt. 3 Dec. - 20:59 by Max Castle

» Richard Porter - loading
Loki        EmptyCsüt. 3 Dec. - 16:01 by Richard Porter

Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (212 fő) Szer. 23 Okt. - 3:31-kor volt itt.

Megosztás

Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loki

Loki        Empty
TémanyitásTárgy: Loki    Loki        EmptyPént. 12 Júl. - 16:50

Loki        Loki02_www.kepfeltoltes.hu_

ANDREW PERRY

"Sose sebesíts meg egy ellenséget, ha meg is tudod ölni. A halottak nem szomjaznak bosszúra."

Nem: férfi

Csoport: rémvadászok

Születési hely, idő: USA, Nevada – Halál völgye, 1987. 12. 12. (26)

Kinézet: Két oldalt rövidebbre nyírt felül hosszabra hagyott fekete haj, különleges világoskék szemek a szivárványhártya szélén fekete kontúrral. Magassága 180 centi, alkata nyúlánk sportos, szálkás izomzattal. Általában sötét színű , leggyakrabban fekete ruhákat hord, bakancsal. Hajában esetenként kendőt visel, kezén pedig ujjatlan kesztyűt. 12 piercing található a testén ( 7 fül, 2 mellbimbó, 1 nyelv, 1 az ajka bal oldalán, 1 a jobb orrcimpáján). Ezen kívül pedig számtalan tetoválás (karján hegtetoválás is található melynek aprócska hegeiből egy felkar karkötő tapogatható ki – ezt nomad származása okán készítette neki az édesanyja). A megszokottnál jóval több bőre alá fecskendezett remekmű összetéveszthetetlenül megkülönbözteti őt népének tagjai közül jelezve, hogy ő a vezér.  Arcát gyakran harci festék díszíti; nyakában, fülében és karján pedig ősi harcosok ékszerei lógnak.

KÉKVÉRŰ

Álnév: Loki

Foglalkozás: alkalmi munkákat vállal csupán rendszeres jövedelme, állása nincs. Alkalmanként rakodómunkás, kisegítő főként magasépítkezéseken vagy éppen futár.

Harci készség: a pengés fegyverek használatában és a késdobálásban jeleskedik de nem teljesen elhanyagolható a lőfegyverhasználat terén megszerzett tudása sem.

Fegyverek: Vezérként jelentős fegyverarzenál áll rendelkezésére így itt csak az általában nála hordott fegyverek kerülnek leírásra:
- 2db Walther P99 (a derekára illeszthető pisztolytartókban)
- 3 db tőr ( 1 a bakancsában, 2 a pisztolytáskára erősítve)
- KÉT speciális karika melyből gombnyomásra pengék ugranak ki, elhajítását követően visszatér a kiindulási helyéhez; két vastag kb 1,5 méter hosszúságú lánc végeire vannak erősítve, a láncokot általában egymásba csatolva a mellkasán átvetve horjda így a szerkezet kerülhet a hátához, oldalához vagy fordított helyzetben akár elölre is.

Képesség: Occultatio

Kirin: Loki kedvence egy nem teljesen fekete hím Jaguár, neve Brennos a kelta háborúisten megnevezésének nyomán. A Jaguárok között is szokatlanul nagy testű és erőteljes hangú állat.

Loki        177237230jaguar_www.kepfeltoltes.hu_

SZEMÉLYISÉG

Magabiztos, energikus, szigorú, tettre kész, találékony, gyors észjárású, intelligens, elhivatott, szorgalmas, alapos vadász. Bosszúálló típus és igen büszke, nagyképű. Sajátos értékrenddel és látásmóddal rendelkezik. Szereti az újításokat, érdekli a tudomány és a fegyverek minden mennyiségben. Hedonista ezért nem veti meg a nőket s a testi élvezeteket sem, nem beszélve a dohányzásról. Ennek ellenére alkoholt nagyon ritkán fogyaszt abbéli meggyőződéséből, hogy  egy vadásznak mindig józannak és tettrekésznek kell lennie. Érzelmeit nehezen mutatja ki ezért  az első benyomások alapján könnyen nyers és érzéketlen férfi látszatát keltheti.

+ célbalövés
+ magas fájdalomtűrő készség
+ találékonyság

- nem valami ellenálló az alkohollal szemben, könnyen berúg
- túlzott elbizakodottság
- nincs tisztában az etikettel és az alapvető emberi normákkal a magaviselet terén

~ veszít
~ maradandó sérülést szenved mely lehetetlenné teszi, hogy tovább vadásszon
~ anyagilag megrövidítik, átejtik

Loki        Lokk2_www.kepfeltoltes.hu_

TÖRTÉNET

26 éve, hogy megláttam a napvilágot – a családi legendák szerint Nevada államában, pont Halál- völgyben. Szüleim annak idején még a nomad csapatokban élő rémvadászokhoz tartoztak, azok közül is mindketten a kékvérűek közé. A környezetünk jó ómennek tartotta azt, hogy pont a Halál-völgyön történő átkelés során jöttünk világra – szerintük ez égi jel volt, hogy jó és rettegett harcosok leszünk.  

Jómagam nem igazán emlékszem azokra az évekre, csupán meséket hallottam anyámtól aki végül kénytelen volt kimenekíteni minket a nomád világból. Alig múltunk el 6 évesek amikor támadás érte a vándor csoportot, apámmal együtt szinte mindenkit lemészároltak – kivéve az ikertestvéremet, engem és édesanyánkat.

Apánkról ezért nem sok emlékem van, annál több azonban az Arapahoi Nemezis csapatról akik befogadtak bennünket és kétségkívül mindenre megtanítottak amire szükségünk volt ahhoz, hogy igazán jó vadász váljon belőlünk. A legtöbb segítséget a csapat Wahedjétől, Rombolótól kaptam aki idővel apám lett apám helyett. Fia Orion pedig szinte a testvéremmé vált – idővel pedig megbízható társam a harcban.

Hamis papírjainknak köszönhetően anyánkkal a belváros egyik lakóparkjában szereztünk lakást, ő titkárnőként dolgozott miközben mi iskolába jártunk. A nap túlnyomó részében normális életet éltünk ám ahogy végetért a mindennapi kötelezettségünk az Odúba mentünk, hogy kezdetét vegye a mindannapi edzés. Eleinte igazán nehéz volt megfelelni a magas követelményeknek és elviselni a szigort ami az életbenmaradásunk záloga volt. Idővel azonban ahogy tudatosult bennem, mindaz ami velünk történt, feléledt bensőmben a bosszúvágy és a bennem termékeny talajra lelt gyűlölet mindent megkönnyített. Tanulni akartam, addig gyakorolni amíg remegnek a végtagjaim a végkimerültségtől s sajognak az izmaim a szörnyű terheléstől. Egy idő után életem céljává vált, hogy méltóságot szerezzek az embereknek és megöljem azokat a lényeket amelyek könyörtelenül próbálják meg elnyomni a védteleneket.

Csupán 10 éves voltam amikor először szembe találtam magam származásom további furcsaságaival. A képességem lassanként jelentkezni kezdett, először csak bizonyos testrészeimet voltam képes “láthatatlanná” tenni azután képes lettem egyre inkább kiterjeszteni különleges adottságom. Idővel rájöttem, hogy képes vagyok másnak is átadni ezt az érzést, még ha csak egy kis időre is – ám mindennek ára volt. Ugyan az idősebbek figyelmeztettek erre én  még is azon voltam, hogy a lehető leginkább feszegessem tulajdon testem és elmém határait. Mindezért majdnem ismét az életemmel  kellett fizetnem. Máig emlékszem arra az elviselhetetlen fejfájásra, mintha belülről próbálták volna szétfeszíteni a koponyámat s közben az agyamat satuba fogták volna. Az orromból és még a szememből  is kék vér csordogált – nem sokon múlott, hogy akkor és ott végetérjen az életem. Ám a szakavatott kékvérűek segítségének köszönhetően meglepően hamar rendbejöttem.
Ezután az eset után egy jó darabig nem mertem használni a képességemet és az edzésre szánt időt kizárólag fizikai gyakorlatozással töltöttem. Ez  ismét megerősítette barátságomat Orionnal aki azonban nem volt kékvérű így a képességem dolgában nem tudott velem tartani. Egy teljes éven át hanyagoltam az adottságom amikor is ikertestvérem unszolására ismét visszatértem az ősi erő felfedezéséhez.

20 éves voltam csupán amikor Orion és egyben az én fogadott apám valamint édesanyám is elhunyt. A csapaton addig soha nem látott szomorúság lett úrrá és hetekig útmutatás nélkül maradt. Magam sem tudom már hogyan de végül rávettem magam, hogy megragadjam az alkalmat és a Wahed emlékének is tisztelegve ezzel átvegyem a vezér szerepét. Bizonyítanom kellett de megtettem, én voltam a legelhivatottabb és nem utolsó sorban a legerősebb harcos. Mindez eleinte komoly ellentéteket okozott a csapatunkon belül elvégre hosszú évekig egy vad volt a vezérük most azonban miattam a kékvérűek felé billent a mérleg nyelve. Az elkövetkezendő években rendkívül szigorúnak és magabiztosnak kellett lennem ahhoz, hogy képes legyek elsimítani az ellentétek és vezetni egy lelkileg megtört csapatot. Sikerült bár de mindeközben számomra észrevétlenül kezdtem eltávolodni mindazoktól akik gyermekkoromban fontosak voltak számomra. Orionnal egyre több nézeteltérésünk támadt melyet én rendszeresen az apja iránt érzett gyásznak vagy éppen a féltékenységének tudtam be. Mindez persze máig egy elbagatelizált kérdés maradt közöttünk.

6 év elteltével kérdés nélkül elismert vezére lettem a Nemezis csapatnak. A harcban bár rendkívül fegyelmezettség jellemez az élvezetek terén zabolázatlan a természetem – éppen ezért jelenleg 3 gyermek apja vagyok. Egy lány  ikerpáré akik jelenleg 5 évesek és egy 3 éves fiúé. Nem mondanám, hogy különösebben oda vagyok értük elvégre nem terveztem, ha fogalmazhatok úgy nem is akartam őket de ez kivételesen nem az én döntésem volt – legalábbis ami a továbbiakat illeti.

A zűrösnek mondható magánéletemet azonban remekül konpenzálja a vadászatok és a csapat vezetése során nyújtott teljesítményem. A “hivatalos” életemben alkalmi munkás vagyok akinek nincs rendszeres jövedelme és pár esetet kivéve orvosnál még szinte sosem járt. A törvényt még soha nem sértettem meg, igyekszem kerülni a feltűnést – persze azért önmagamat nem hazudtolhatom meg. Általában nem beszélek sokat az átlagos emberekkel, jobb félni mint megijedni alapon. A húgommal, Cherryvel és a kirinjeinkel elék együtt a Belvárosban ám időm túlnyomó részét az Odúban töltöm.

Loki        998081957lokk_www.kepfeltoltes.hu_

Gyermekei:

Név: Naomi
Nem: nő
Kor: 5
Kinézet: barna haja s apjáéhoz hasonlatos angyali kék szemei vannak. Bőre fehér s alkata, magassága korához mérten átlagos.

Név: Anne
Nem: nő
Kor: 5
Kinézet: fekete hosszú haja van melyet édesanyja általában befon vagy valamilyen ékszerrel, gyöngyökkel díszít. Hófehér bőre s ravasz szürke szemei vannak melyhez korához illő magasság és testalkat párosul.

Név: Dane
Nem: férfi
Kor: 3
Kinézet: félhosszú, göndör sötét hajú, csillogó sötétbarna szemű, átlagos magasságú kisfiú. Bőre tejeskávé színű, összességében inkább az anyjára mintsem az apjára hasonlít.

Play by - Andy Biersack (Sixx)
Vissza az elejére Go down

Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szörnyek Világa :: Off :: Elfogadott karakterek-